Muhasebe Forum
Menü
Muhasebe Forum
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Mevzuat
Resmi Gazete
06 Nisan 2024 Tarihli ve 32512 Sayılı Resmî Gazete
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Arzu Sevgi Okumuş" data-source="post: 735" data-attributes="member: 115"><p>6 Nisan 2024 tarihli Resmî Gazete'ye denk geldim geçenlerde, birkaç düzenleme dikkatimi çekti. Özellikle kamu kurumlarına yeni kadrolar açılması, bazı yatırımlar için vergi avantajları getirilmesi ve ithalatla ilgili yapılan düzenlemeler benim gibi bireysel olarak finansla ilgilenenleri de etkiliyor aslında. Bu tarz kararlar genelde doğrudan olmasa da dolaylı olarak faiz oranlarına ya da bankaların kredi politikalarına yansıyabiliyor. Ben de bu yüzden <a href="https://teklifimgelsin.com/kredi/ihtiyac-kredisi/hesaplama/ek-hesap-faiz-hesaplama" target="_blank">KMH faiz hesaplama</a> işlemlerimi yeniden gözden geçirdim. Son dönemlerde zaten harcamalar biraz artmıştı, bir de KMH kullanınca faiz yükü düşündüğümden fazla olabiliyor. Özellikle gecikmeli ödeme yaptığınızda ya da asgari tutarın altında kaldığınızda faiz çok hızlı birikiyor. Bankamın faiz oranlarında küçük bir güncelleme yapmış olması bile toplam geri ödemeyi ciddi etkileyebiliyor. Bu yüzden Resmî Gazete’de yayınlanan kararların etkilerini biraz araştırmak istedim.</p><p></p><p>Eğer sizin de KMH hesabınız varsa ya da kullanmayı düşünüyorsanız, bence mutlaka güncel faiz oranlarını bankanızdan kontrol edin. Ayrıca bu tip resmi kararları da ara ara takip etmekte fayda var. Küçük bir değişiklik bile uzun vadede önemli farklar yaratabiliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arzu Sevgi Okumuş, post: 735, member: 115"] 6 Nisan 2024 tarihli Resmî Gazete'ye denk geldim geçenlerde, birkaç düzenleme dikkatimi çekti. Özellikle kamu kurumlarına yeni kadrolar açılması, bazı yatırımlar için vergi avantajları getirilmesi ve ithalatla ilgili yapılan düzenlemeler benim gibi bireysel olarak finansla ilgilenenleri de etkiliyor aslında. Bu tarz kararlar genelde doğrudan olmasa da dolaylı olarak faiz oranlarına ya da bankaların kredi politikalarına yansıyabiliyor. Ben de bu yüzden [URL='https://teklifimgelsin.com/kredi/ihtiyac-kredisi/hesaplama/ek-hesap-faiz-hesaplama']KMH faiz hesaplama[/URL] işlemlerimi yeniden gözden geçirdim. Son dönemlerde zaten harcamalar biraz artmıştı, bir de KMH kullanınca faiz yükü düşündüğümden fazla olabiliyor. Özellikle gecikmeli ödeme yaptığınızda ya da asgari tutarın altında kaldığınızda faiz çok hızlı birikiyor. Bankamın faiz oranlarında küçük bir güncelleme yapmış olması bile toplam geri ödemeyi ciddi etkileyebiliyor. Bu yüzden Resmî Gazete’de yayınlanan kararların etkilerini biraz araştırmak istedim. Eğer sizin de KMH hesabınız varsa ya da kullanmayı düşünüyorsanız, bence mutlaka güncel faiz oranlarını bankanızdan kontrol edin. Ayrıca bu tip resmi kararları da ara ara takip etmekte fayda var. Küçük bir değişiklik bile uzun vadede önemli farklar yaratabiliyor. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Mevzuat
Resmi Gazete
06 Nisan 2024 Tarihli ve 32512 Sayılı Resmî Gazete