Muhasebe Forum
Menü
Muhasebe Forum
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Muhasebe
Muhasebe Hesapları
NACE Faaliyet Kodumun Bölünmesi Hakkında Bilgi ve Seçim Süreci
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hilmi" data-source="post: 722"><p>Sayın Yetkili,</p><p></p><p>Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gönderilen bilgilendirme mesajı doğrultusunda, mevcut NACE faaliyet kodumun 1 Ocak 2025 itibarıyla iki ayrı kod halinde güncellendiğini gördüm. Dijital Vergi Dairesi üzerinden kontrol ettiğimde, faaliyet kodumun aşağıdaki şekilde ayrıldığını fark ettim:</p><p></p><ol> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Video içerikleri, video blog, video podcast’lerin yapımı (Fenomenler, influencerlar ve vloggerlar tarafından yapılanlar)</strong></li> <li data-xf-list-type="ol"><strong>Televizyon programcılığı, yayıncılığı ve video dağıtım faaliyetleri</strong></li> </ol><p>Ben, YouTube platformunda kendi oluşturduğum Mix şarkı içeriklerini yayınlamakta ve bağımsız olarak içerik üreticiliği yapmaktayım. Bu doğrultuda hangi faaliyet kodunu seçmem gerektiği konusunda yönlendirmenizi rica ederim.</p><p></p><p>Görüşlerinizi bekliyor, iyi çalışmalar diliyorum.</p><p></p><p>Saygılarımla,</p><p>Hilmi Çönge</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hilmi, post: 722"] Sayın Yetkili, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından gönderilen bilgilendirme mesajı doğrultusunda, mevcut NACE faaliyet kodumun 1 Ocak 2025 itibarıyla iki ayrı kod halinde güncellendiğini gördüm. Dijital Vergi Dairesi üzerinden kontrol ettiğimde, faaliyet kodumun aşağıdaki şekilde ayrıldığını fark ettim: [LIST=1] [*][B]Video içerikleri, video blog, video podcast’lerin yapımı (Fenomenler, influencerlar ve vloggerlar tarafından yapılanlar)[/B] [*][B]Televizyon programcılığı, yayıncılığı ve video dağıtım faaliyetleri[/B] [/LIST] Ben, YouTube platformunda kendi oluşturduğum Mix şarkı içeriklerini yayınlamakta ve bağımsız olarak içerik üreticiliği yapmaktayım. Bu doğrultuda hangi faaliyet kodunu seçmem gerektiği konusunda yönlendirmenizi rica ederim. Görüşlerinizi bekliyor, iyi çalışmalar diliyorum. Saygılarımla, Hilmi Çönge [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Muhasebe
Muhasebe Hesapları
NACE Faaliyet Kodumun Bölünmesi Hakkında Bilgi ve Seçim Süreci