E-Arşiv Portal hatası

• Konbuyu başlatan Fırat
  • Başlangıç tarihi
E

Erkan

Guest
Ben bunların yapacağı sisteme şiirler yazayım emi... sene olmuş 2024 millet yapay zeka bilmem ne bizim vergi dairesinin siteleri, sistemleri tuşlu telefon gibi mübarek. Bırakın kardeşim yapamıyorsanız verin üniversitede okuyan 2 tane gence sizin yapacağınız sistemden 10 kat daha kullanışlı ve düzenli sistem kurarlar Allahınızdan bulun diyorum başka birşey demiyorum 2 gündür Ankara yı arıyorum servis bölümü telefonlara bakmıyor açın bari bir k.bakmayın falan deyin ama nerde

E

erdal

Guest
yapacağınız sisteminde bakımında bir işide düzgün yapın be seçilmiş beceriksizler ordusu

Y

Yaşar

Guest
Ya yapacağınız isi sizin madem beceremiyorsunuz yapmayın be kardesim ayıp ya kaç bin kişi mağduruz ihracaata çıkacağım sistem yok !!!

A

ayhan

Guest
şimdi ben e-fatura mükellefiyim (müşteriye e-arşiv fatura kestim onaylandı çıktı aldım) teslim ettim özel entegretörden ( gib portalı ) ile uğraşmayın derken benmi yanlış anlatıyorum acaba....
firmamız e-fatura ama karşı taraf e-arşiv maalesef. Mecburen e-arşivden kesiyoruz

B

Buğra

Guest
Bu denli büyük bir işte ancak bu kadar acemice davranılabilir. Gerçekten çok yazık.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.